Измиващи системи
  Подробна информация за различните видове измиващи системи, които предлагаме на вашето внимание, ще откриете тук!

Neptune

Допълнителни решения

Решения за Off-road камиони

В допълнение към стандартните системи за измиване на колела ние предлагаме на клиентите проектирани и изградени системи, изискващи допълнителни дължина и ширина, при по-голямо натоварване и различни почвени условия на мястото на употребата им. Системите за премахване на летливата пепел са проектирани както за off-road превозни средства, така и за движещите се по магистрали. Нашата ходова спрей система с високо налягане (Система De-mudder – измиваща калта) е проектирана да премахва големи количества твърди частици и почви, които полепват по шасито на камионите, обслужващи мините и нефтените находища.

Автоматизираните системи за измиване на колела Neptune предлагат решения за всички размери off-road камиони, включително 40 и 70 тонови самосвали, моторни шейни Mountain Max, САТ 773 и САТ 777. Използването на тези системи води до удължаване на жизнения цикъл на превозните средства и намалява необходимостта от смяна на части и ремонт.

 

Ролкови системи

Ролковите системи Neptune са най-добрият избор за строителни площадки с изключително лепкави почви. Те са съставени от една обща част, която може да е с или без изгребващ транспортьор за постоянното отделяне на твърдите частици. За разлика от системите, по които камионите се движат, ролковите системи са проектирани да чистят колелата, ос по ос, докато превозното средство стои неподвижно. Този метод позволява на ролковата система Neptune да извърши неограничен брой обороти на колелото. Използва се контролният панел, за да се изчисли точното им количество.

 

Просто и лесно, като 1, 2, 3!

 

Шофьорът поставя предната ос на камиона върху ролките.

След това освобождава предавките и вдига ръчната спирачка.

Ролковата система започва бавно да върти гумите в обратна посока и да пръска колелата със силно концентриран спрей.

 

Леки и практични модели

 

Neptune Компакт

Neptune Компакт e здрава и сигурна система за по-бързо измиване. Тя предполага измиване при един пълен оборот на колелата. Има опции за поставяне на самопочистваща система с изгребващ транспортьор и вграден генератор.

 

Tracinator

Tracinator е система за бързо измиване при един оборот на колелата, разработена за използване там, където системата за измиване на колела не е практична или е извънбюджетна. За разлика от системата Rumble Grates, тази е проектирана така, че да може сама да се изчиства от отломки.

 

Rumble Grates

Решетките Rumble Grates са проектирани за места с големи камъни, така че да спомагат изтръскването на обемни отломки от гумите на колелата.

 

Решения за дезинфекция

Система за дезинфекция

IES произвежда пълна гама от Автоматизираната Система за Дезинфекция Neptune, за да отстрани проблемите с бактерии и вирусни замърсявания в земеделието, градинарството, превоза на храна и други индустриални приложения. Салмонела, eшерихия коли и други болести могат да бъдат пренесени от едно място на друго.

Системите за дезинфекция Neptune решават проблема от възможното прехвърляне на зарази, като предлагат цялостно и обстойно разпръскване на подходящия дезинфектант. Системата може да бъде настроена да дезинфекцира цялото превозно средство или само колелата му.

Премахване на вредни растения и инвазивни видове

Автоматизираните системи за измиване на колела и дезинфекция са идеалното решение за задържане и изхвърляне на почти всеки вид вредни и инвазивни растения. От колелата на превозните средства се премахват семена и спори, захващани от допълнителни вградени филтри.

Отровните плевели са растителен вид, определен от държавата и от националните земеделски органи като растение, което е вредно за селското стопанство и/или градските насаждения, и/или хора и животни. Те могат да бъдат въведени в чужда екосистема случайно или заради лошото ръководство.

 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]