Измиващи системи
  Подробна информация за различните видове измиващи системи, които предлагаме на вашето внимание, ще откриете тук!

Neptune

Рециклиращи резервоари

Резервоари за рециклиране на водата и отделяне на твърдите частици

Всички системи за измиване на колела Neptune, изработени от IES, са проектирани със затворена верижна система за рециклиране на водата и отделяне на частиците. Предварително изработените резервоари могат да се поставят на земната повърхност или да се вкопаят. Бетоненият резервоар с три отделения, който се излива на самото място може също да се добави към всяка една от системите. При добро подбиране на размера, резервоарът снабдява системата с чиста вода без прекъсване.

 

 

ВАРИАНТ 1: Поцинкована Стомана

За почистването на резервоара са важни неговият вид и начинът му на изграждане. Предварително изработените и вкопани резервоари се чистят ръчно като може да се използва багерна кофа или мобилна изпомпваща станция. Надземните резервоари имат два варианта на изчистване: ръчно, с мобилна изпомпваща станция или автоматично, с греблов транспортьор.

 

  

 

ВАРИАНТ 2: Бетон

 

Бетонените резервоари са най-доброто решение за дългосрочна инсталация или при голям дневен поток от камиони. Резервоарите имат три отделения, чиито стени са от мрежова ограда, спомагаща за отделянето на твърдите частици.

 

 

 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]