Измиващи системи
  Подробна информация за различните видове измиващи системи, които предлагаме на вашето внимание, ще откриете тук!

Neptune

Постоянни системи

Системите от серия MAXIMUS могат да бъдат постоянно инсталирани. Този тип инсталация е стандартен процес, при който IES върви крачка напред, като предлага два вида постоянни системи: предварително излята стомана и поцинкована стомана и бетон.

 

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФУНКЦИИ НА ПОСТОЯННИТЕ СИСТЕМИ:

 

Функция за измиване на обратен ход
  • Пункт за ръчно измиване
  • Монтирани помпи и клапани, които отвеждат водата от резервоара
    • Отопляема флокулентна кутия
    • Системи за контрол на миризмите
      • Система за отделяне на маслото

 

ВАРИАНТ 1: Серия HERCULES

Поцинкована Стомана и Бетон

 

Серията HERCULES е най-трайната система за измиване на колела на пазара и е идеална за постоянно използване. Сглобява се на строителната площадка. Основата, централната линия на платформата, както и преградните стени, са от бетон, докато страничните стени са от поцинкована стомана. Обикновено, серията HERCULES се инсталира заедно с бетонен резервоар за рециклиране на вода и отделяне на твърди частици, разделен на три отделения. Едната му страна е скосена, за да може да се премахват отпадъците с багер.

 

ВАРИАНТ 2: Серия MAXIMUS

Предварително Излята Стомана

 

Предварително изготвените системи от серия HERCULES могат да се използват или за дълъг период, или за постоянно. Системата има бетонени входове и изходи и върви или с бетонен резервоар за рециклиране на водата и отделяне на твърдите частици (с три отделения), или с предварително излят стоманен резервоар. Предварително излятата стоманена платформа, готовият резервоар, помпите и панелите за управление предоставят възожността при нужда системата да бъде преместена.

 

 

 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]