Измиващи системи
  Подробна информация за различните видове измиващи системи, които предлагаме на вашето внимание, ще откриете тук!

Neptune

Временни системи - преместваеми

 

Всички системи от серията MAXIMUS са проектирани така, че да могат да бъдат местени след края на работата или на проекта. Системата е специално изградена с постоянна структурата и при необходимост, лесно може да бъде преместена. Патентованата структура на системата не се нуждае от изливане на бетон.

 

СЪСТАВНИ ЧАСТИ НА СИСТЕМАТА:

Платформа за измиване А. Резервоар за рециклиране на водата и отделяне на твърди частици с автоматичен изгребващ транспортьор
 

Б.  Резервоар за рециклиране на водата и отделяне на твърди частици БЕЗ автоматичен изгребващ транспортьор

   
Корито за събиране на вода
   
Система от рампи

 

 

ВАРИНАНТ 1: MAXIMUS Серия G

Преместваема гравитационна система

 

Ще са ви необходими само два компонента: платформата за измиване (1) и 2А или 2Б, резервоарът за рециклиране на водата и отделяне на твърдите частици. И за двата е необходимо вкопаване, за да се монтират в земята, но са лесни за изваждане и за преместване, когато проектът е завършен. Резервоарът с изгребващ транспортьор (2А) автоматично изхвърля частиците при задействане на системата; при липсата на такъв транспортьор (2Б) те трябва да бъдат премахвани ръчно.

 

 

 

ВАРИНАНТ 2: MAXIMUS Серия Р

Преносима система без рампи

 

При тази система водният резервоар не се вкопава, за разлика от платформата за измиване, която е вкопана. За преминаване от нея към пътя се настила едро трошен камък. Тази система изисква корито за събиране на вода (3), което може да се използва, както със стандартния резервоар, така и с този с изгребващ транспортьор (2А или 2Б).

 

 

 

 

ВАРИНАНТ 3: MAXIMUS Серия РR

Преносима система с рампи

 

Системата използва четирите съставни части и не изисква допълнително повдигане. Проектирана е с цел да може да работи на равна повърхност. Рампите създават допълнителен почистващ ефект: спомагат за изтръскването на твърдите частици на влизане в системата и изтръскването на водата на излизане от нея.

 

Платформата за измиване е широка 2,9м и е висока 0,53м. Коритото за събиране на вода и допълнителната водна помпа могат да се добавят към рециклиращия резервоар, поставен на земята. Платформата и коритото са вкопани в земята; чакъл или въртящи се ленти могат да се сложат на изхода към пътя. Големият воден резервоар (от 7,32м до 9,75м. дължина, 2,13м. ширина, 2,44м. височина) се поставя на земята до системата.

 

 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]