Акватар
  Акватар ООД е оторизиран дистрибутор за България на „Hanna“ и „Jim Coleman“. Двете обединени Американски компании заемат лидерски позиции в сегмента на ръчните, автоматичните и тунелните автомивки в световен мащаб.

Franchise

Вие имате изключителната възможност да използвате популярен, доходоносен, уникален за пазара и бързо-оборотен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще получите достъп до утвърден бизнес модел, предоставящ ноу хау идобри практики.

 

Ще имате нашата подкрепа, която включва обучение, помощ за избор на локация, асистенция в подбора на оборудване, доставка, консултации и техническа помощ при сглобяване и монтаж, експертни съвети при планиране на строителния процес, както и изпълнението му, провеждането на маркетингови и рекламни кампании.

 

За повече информация се свържете с нас!

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]