Въпроси и отговори
 

FAQ

 

 

От какъв материал са четките?

Повреждат ли покритието на автомобила?

За направата на нашите четки се използва материал, който не само не надрасква покритието на автомобила, но също така помага за полирането и запазването на блясъка. Материалът NeoGlade не задържа в себе си пясък или мръсотия.

 


 

Колко бързо става измиването?

Имиването на автомобила става в рамките на 3 минути, след стартиране на избраната програма. На края на конвейера автомобилът е изсушен.

 


 

Само външно измиване ли се предлага?

Нашата автомивка раполага с единствени по рода си перящи и парфюмиращи прахосмукачки. Можем да се погрижим цялостно за вашия автомобил, без да се налага да чакате с часове и ви предложим блестящ резултат.

 


 

Как се движи автомобилът през мивката?

Автомобилът се придвижва посредством избутващ конвейер, под предното ляво колело. Преди стартиране на избраната програма е необходимо колата да е изключена от скорост. Ако управлявате автомобил с автоматична трансмисия, важно е лостът да бъде поставен в неутрална позиция.

 


 

Необходимо ли е да съм в автомобила по време на измиването му?

Препоръчваме ви по време на имиването да излезете от колата си – можете да наблюдавате всяка част от процеса през стъклото на специално изградения коридор за клиенти.

 


 

Какво мога да правя, докато колата ми се мие?

Можете да използвате безплатен интернет, да изпиете чаша кафе или друга освежителна напитка, да получите подробна информация за нашите абонаменти и специални отстъпки.

 


 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]