За нас
  Акватар ООД е оторизиран дистрибутор за България на „Hanna“ и „Jim Coleman“. Двете обединени Американски компании заемат лидерски позиции в сегмента на ръчните, автоматичните и тунелните автомивки в световен мащаб.

Акватар ООД

 

“Акватар” ООД е единственият оторизиран дистрибутор на световно-известната фирма „Coleman/Hanna“ в България. Компанията заема лидерски позиции в сегментите - ръчни, автоматични и тунелни автомивки в световен мащаб.

Нашата компания е създадена в началото на 2011 година, когато започнахме да трупаме опит в сферата на автомивките. Специализирахме се в подбора на подходящо оборудване, доставката, сглобяването му на терен, проектирането, строителството и намирането на най-добрите решения в областта. Вече изградихме най-модерната и ефективна тунелна автомивка в София. В момента работим по разпространението на това удобство в други софийски квартали, а след това и в други български градове.

 

 

 

Продажба на автомивки

Ще се радваме да бъдем от полза и да отговорим на въпросите Ви по телефон или e-mail! [...]

Franchise

Вие ще можете да използвате популярен и отличен продукт, без да се налага да инвестирате значителни средства в развитието на собствена продуктова гама и търговска марка. Ще полчите достъп до утвърден бизнес модел... [...]

OM Автомивки

На 19.04.2013 отвори врати новата по рода си тунелна автомивка в България. Не пропускайте отстъпките, които сме Ви подготвили. Специално измиване на Вашия автомобил само за 6 лева! [...]